Over mij

Mijn verhaal

Ik ben in 2018 begonnen met het geven van computerles aan mensen, die het moeilijk vonden om zicht voort te bewegen in deze digitale tijdperk. Hierin heb ik vele mensen mogen helpen en heb ik zelfs een vrouw van 92 jaar leren mailen en appen met haar familie. 

Naast het geven van computerles repareer ik ook computers, tablets en telefoons. Vele printerproblemen zijn hier ook vaak van de partij. Samen met de klant probeer ik het probleem op te lossen en uit te leggen wat ik gedaan heb. Mocht het probleem zich dan weer voordoen, kan de klant zelf het probleem oplossen.

Nu wil ik mij ook gaan richten zzp’ers die het moeilijk vinden, om online vindbaar te zijn. Hierbij is het hebben van een website hier een deel van en wil ik mensen erop wijzen dat het niet duur hoeft te zijn om een website te laten maken. Vele ondernemers/ zzp’ers betalen teveel voor alleen een informatieve website en kunnen hierop vele kosten besparen. Graag wil ik mensen hierin helpen om een website te maken en hun vindbaarheid te verhogen.

Mijn missie

Mensen helpen in deze digitale wereld staat centraal waar Jacob Helpt voor staat!

Computerles & Reparaties

Door u te begeleiden in de wereld van technologie zal u zich meer zelfstandig kunnen voortbewegen. Hetzelfde geldt dit voor de reparatie aan uw computer, tablet en telefoon. Door duidelijk uit te leggen wat je moet doen bij bepaalde problemen, kun je dit voortaan zelf oplossen wat zorgt voor meer zelfstandigheid.

Marketing

Marketing is een groot onderdeel om meer bezoekers te genereren op je website en wat vervolgens moet leiden tot meer verkopen. Door de juiste marketing tools te gebruiken kan ook een beginnende website tot een groot succes leiden.

Meer verkopen

Doormiddel van een eigen website en begeleiding op maat kan ik ervoor zorgen dat u meer verkopen genereert. Hoe meer dat u online aanwezig bent hoe meer mensen u zullen vinden.

Tevredenheid

Ik streef altijd naar volledige tevredenheid en zal alles in werking zetten om tot elk project met succes af te ronden!

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met mij op via de mail, telefonisch of via het contactformulier. 

Schuiven naar boven